15 maj 2013

365foton - Tema 345: Vår (22 av 365)

I måndags hade jag ärenden på orten där jag är uppväxt. När jag var på väg därifrån slogs jag av tanken att Körsbärsdalen kanske just då stod i blom. Jag är överlycklig att jag kom på tanken eftersom jag möttes av en fantastisk miljö när jag kom dit och minnen från förr haglade tätt. Även om vädret var smått lurigt så var det många som var där och njöt av sin picknick och insöp allt det vackra. Ännu en lyckoträff var att jag fått med min kamera och kunde fånga några bilder. Även stigen på vägen bjöd på underbar miljö, vacker fågelsång och nyutslagen bokskog.
 


 


6 kommentarer:

 1. Fantastiska vyer och en fantastisk fotograf! Kram MoP

  SvaraRadera
 2. Underbart, jag är så glad att jag hittade dit (tack vare dig!). Nästa år ska vi åka hela familjen, stanna en hel dag och äta picknick och bara njuta av allt det vackra.
  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Jag hade helt missat din kommentar i bloggen.
  Sorry!
  Har så klart flyttat upp dig igen :)

  /Eva

  SvaraRadera
 4. Har bara hört talas om körsbärsdalen. Har aldrig varit där, men med dina inspirerande bilder så åker jag dit nästa år. Om jag fattat det rätt ligger den mellan Veberöd och Dörröd.

  M.v.h. Lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ligger i Veberöd. Kör in i byn.kör Idalavägen till dess att den tar slut/svänger till höger. Där ska det gå en grusväg ner till vänster nedför en backe. I början av vägen finns en liten parkering på ena sidan. Gå upp för kullen genom bokskogen. På andra sidan skogen ligger Körsbärsdalen uppe på höjden. Sen sträcker den sig över ett krön och ner i en dal. Hoppas ni hittar dit ni som försöker er på ett försök. :-)

   Radera

Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar! =)